Egy csepp remény tengernyi infúzióban könyvbemutató

Egy csepp remény tengernyi infúzióban - egy leukémiás tini naplója

Könyvbemutató időpontja: 2022. szeptember 24. 17 óra
Helyszín: Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola - Tibold Iván terem

Szeretettel várjuk az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítvány nevében a 2022. szeptember 24-én tartandó könyvbemutatónkra. Egy leukémiából felgyógyult betegünk - Iványi Kinga Anna - eredeti naplójából készítettünk segítő könyvet. A napló alapján írt kéziratban Kinga emlékeit a családtagok kiegészítették. A könyvben megszólal a szerző édesanyja, édesapja és a betegségét különböző életkorukban megélt testvérei – így még mélyebb betekintést nyerhetünk a család egységébe, a lelkekbe, a megküzdési stratégiákba, a bennük felmerülő kérdésekbe, melyeket tizenöt év távlatából meg is válaszolnak.

Ajánljuk ezt a könyvet a tizenéves beteg gyermekeknek, valamint bármely korosztályhoz tartozó beteg gyermek családjának, rokonainak, barátainak – akik ha elolvassák, erőt meríthetnek a kezelések alatt átélt nehéz, embert próbáló, fájdalmas, küzdelmes és reményvesztett időszakokban. A bennük oly gyakran felmerülő kérdésekre választ kaphatnak könyvünk szereplőitől, akik saját tapasztalataikat, megélt, átélt élményeiket, érzéseiket fogalmazzák meg.

A könyv alapítványunknál megrendelhető, ára személyes átvétel esetén 4000,- Ft/db, postai úton küldés esetén maximum 6 db-ot tudunk küldeni.
Ha a postai küldést választja, 1 db könyv ajánlott levélként 4975,- Ft (ebből a postaköltség 975,- Ft). 2-6 db könyvet postán maradó levélként tudunk küldeni 4000,- Ft/db áron, ebben az esetben a postaköltég 1945,- Ft darabszámtól függetlenül.

A megrendelt könyvet át lehet venni személyesen vagy előre utalás után postán tudjuk küldeni.

Postai úton való küldéshez a számlaszámunk:
Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
OTP 11747006–20215309

A könyv megrendelhető az alábbi űrlapon keresztül is. https://forms.gle/2zdCKN1njYWMZdFm9

 

Facebook