VIII. Csodaszarvas tábor - 2022.

Szeretettel ajánljuk a VIII. Csodaszarvas táborról készült videónkat! Nagyon jól éreztük magunkat! Legyen részetek benne nektek is a képek által!  🥰🤩🙏🌞🤸‍♀️🤸🤸‍♂️

Link: https://drive.google.com/file/d/1xWHHGsBgcaok-3aFAj-9AYjRdmZIUY0m/view?usp=sharing

Zene: Roy és Ádám Trio - a videó a zenekar engedélyével kerül megosztásra

📌Ha támogatni szeretnétek tevékenységünket:
OTP 11747006–20215309 - köszönjük! ❣️

Idén nyolcadik alkalommal rendeztük meg a Csodaszarvas tábort a hemato-onkológiai betegséggel küzdő kisgyermekek és testvéreik számára, az APTIV Service Hungary támogatásával. Első nap izgatottan vártuk az Amigokat, akik idén már harmadik alkalommal csatlakoztak a táborunkhoz. Megérkezésükkor láttuk izgatottságukat, nagy-nagy várakozással álltak az elkövetkezendő napok előtt. Első nap kézműveskedéssel kezdtük a tábort, majd osztott csoportokban traktorral jártuk be a Tájpark területét. A programot Márti néni mesetanyájával, illetve TopGun Norbi mixershow bemutatójával zártuk. Második nap trombitaszóra ébredtünk, majd a reggeli tornával átmozgattuk a gyerekeket. Míg a nagyok számháborúztak, a kicsik Piroskával gondevő manót készítettek. Délután Márti néni mesetanyáján nyugodott meg a lelkünk. Harmadik nap kirándultunk: meglátogattuk a Kis-Balatonon Fekete István emlékházát, Matula kunyhóját és játékos vetélkedőbe fogtunk a Kányavári szigeten.  Negyedik nap állati jó napot tartottunk - lovakat és kutyusokat figyelhettünk, simogathattunk - sorversenyt rendeztünk, majd délután az arcfestés, csillámtetko készítés alatt meghallgattuk az "Ébren álmodók" együttes lélekmelengető zenei koncertjét. Este szalonnát sütöttünk és egy hatalmasat beszélgettünk. Vasárnap családi vetélkedőt rendeztünk, majd egy közös ebéddel zártuk a tábort.
A gyerekek idén második alkalommal, korosztályos csopoprtokban, bontva vettek részt e meseterápiás foglalkozásokon, mindenki 2 alkalommal. Meglátásunk szerint ez rendkívül jó hatást gyakorolt rájuk, sokkal jobban kinyíltak a nagyobbak, a 13-18 éves korosztály, a kicsiknek pedig több idő maradt az "alkotásra". A nagyobb gyerekek rengeteget meséltek magukról és a családjaikról, problémáikról.

Az Amigos a Gyerekekért Alapítvány harmadik alkalommal volt jelen a táborban. Fantasztikus hatást gyakoroltak a gyermekekre. Gyógyult, felnőtt beteget negyedik alkalommal szólítottunk meg.

Köszönjük a vasvári Vindő Étterem ebédjeit, melyek finomak voltak és amelyeket ingyen kaptunk. Minden programra önkéntesen vállalkoztak a jelentkezők - köszönjük! 🙏🌞

Facebook